Sociologija u praksi


Za prijavu na sociologiju u praksi kliknite OVDJE

Projekt “Sociologija u praksi” prvijenac je članova Udruge studenata sociologije „Anomija“. Udruga je do sada provela niz uspješnih projekata poput časopisa “Amalgam”, Socioloških škola i Anomijinih Gambita. Ove godine, među ostalim projektima, USS Anomija je organizirala i Marš za znanost u Zagrebu.

Veliku ulogu u iniciranju promjena unutar struke imaju studenti, kao budući nositelji sociološke struke, stoga ih je potrebno informirati i kvalitetno educirati kako bi svojim angažmanom mogli doprinijeti vidljivosti i razvoju sociologije kao studija i struke u društvu.

U nedostatku informacija o mogućnostima zapošljavanja diplomiranih sociologa i prirodi njihova posla, ovaj se projekt nametnuo kao vrlo važan poslovni putokaz sadašnjim i budućim studentima sociologije.

ZAŠTO SE ODAZVATI ?

Projekt je koncipiran kao niz predavanja i radionica koji će se održati u tri termina u razdoblju od 3 tjedna (od 05.05. do 19.05.). Predavači dolaze iz različitih sektora, a neki od njih i sami su bili studenti Hrvatskih studija. Kako ne bi sve ostalo samo na teoriji (ipak smo obećali praksu), bit će tu i tri zanimljive i korisne radionice. Osim ovog stručnog i edukativnog dijela, bit će tu i puno zabave, networkinga i druženja s kolegama.

Pozivamo studente i studentice sociologije sa svih društveno-humanističkih fakulteta, diplomirane sociologe i sve one koji s nama dijele strast prema sociologiji 🙂

 

Organizacijski tim

(Borovec Lovro, Cik Tomislav, Hajdin Marga, Ivanko Pero, Trajanovski Sonja i Vuković Petra)

Udruga studenata sociologije “Anomija”,

email: sociologija.u.praksi@gmail.com