Anomija radi na novom podcastu koji će se baviti raznim temama sa sociološkog područja


Udruga studenata trenutno radi na novom projektu a radi se ovideo-podcastu pod imenom Soccast. SocCast je studentski podcast namijenjen svim ljubiteljima društveno-humanističkog područja  i onima koji se zanimaju za relevantna društvena pitanja. Cilj ovoga podcasta je približiti akademska znanja široj javnosti kroz razgovore sa stručnim sugovornicima. Kroz projekt SocCast se pokušava omogučiti lakši pristup različitim aspektima znanstveno-stručnog znanja bez potrebe za dugotrajnim isčitavanjem znanstvene literature.

 

Voditelji Petar Šarić i Marija Levačić sa profesorom Erikom Brezovcem i Ivanom BalabanićemVoditelji Petar Šarić i Marija Levačić sa profesorom Erikom Brezovcem i Ivanom Balabanićem

 

Gosti će biti razni profesori te drugi stručnjaci sa područja socioloških te drugih društveno-humanističkih znanosti koji će kroz više epizoda raspravljati o pregršt tema te iste pokušati približiti svakom svojem gledaocu. Videi će se periodično objavljivati preko Youtube platforme na istoimenom kanalu. Youtube kanal možete posjetiti pomoću poveznice OVDJE.

Pratite nas na Instagramu i na Facebook stranici Anomije