Produljenje natječaja prikupljanja radova za objavu u studentskom časopisu Amalgam


Poštovani,

Udruga studenata sociologije Anomija i uredništvo časopisa Amalgam s Fakulteta hrvatskih studija poziva sve zainteresirane studente i studentice (preddiplomskih, diplomskih i postdiplomskih razina) na natječaj za objavu radova kako bi obogatili novi broj ponovno pokrenutog časopisa Amalgam.

Amalgam je studentski časopis koji objavljuje radove iz područja sociologije te srodnih društvenih i humanističkih znanosti kako bi se promovirao kvalitetan interdisciplinaran pristup. Stoga će tematika za prikupljene radova biti otvorena. ​Osim članaka časopis objavljuje prikaze knjiga i znanstvenih skupova, prijevode, intervjue te druge priloge od znanstvenog i stručnog interesa.

Svaki rad priložen za objavljivanje prolazi kroz postupak dvostruke anonimne recenzije koju provode ​stručnjaci u akademskom zvanju koji su zaposleni u matičnoj ustanovi udruge. Uredništvo zadržava pravo prilagodbe teksta standardima hrvatskog jezika. Časopis objavljuje samo prethodno neobjavljene radove.

Novi krajnji rok za slanje tekstova je​ 30. rujna 2020​.

Radove treba poslati elektroničkom poštom na e-mail:
anomijauss​@gmail.com

Za sve ostale upute posjetite http://anomija.hr/2020/07/25/poziv-na-natjecaj-za-objavu-radova-u-studentskom-casopisu-amalgam/