IRO: Rezultati “EUROSTUDENT V” istraživanja


Institut za razvoj obrazovanja poziva vas na javno predstavljanje izvješća “Socijalni i ekonomski uvjeti studentskoga života u Hrvatskoj: nacionalno izvješće istraživanja EUROSTUDENT V za Hrvatsku” koje će se održati 14. travnja 2016. godine, u 10.00 sati, u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, na adresi Donje Svetice 38 u Zagrebu.

EUROSTUDENT je međunarodno istraživanje o socijalnim i ekonomskim uvjetima studentskog života koje se provodi u 30 zemalja Europskog prostora visokog obrazovanja. Nositelj nacionalnog istraživanja EUROSTUDENT V za Hrvatsku je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta RH (MZOS), a Institut za razvoj obrazovanja (IRO) je izradio izvješće.

Predstavljanje je namijenjeno svim dionicima iz područja visokog obrazovanja (studentima, profesorima, znanstvenicima, istraživačima, predstavnicima medija te svim ostalim zainteresiranim građanima/kama) koji se žele upoznati s ključnim nalazima istraživanja i sudjelovati u diskusiji o stanju i trendovima u visokom obrazovanju u Hrvatskoj.

Više: VideoFacebook eventMrežna stranica.