“Kocka je bačena: sociologija igara na sreću”


Zimska sociološka škola
”Kocka je bačena: sociologija igara na sreću”

 

Udruga studenata sociologije Anomija s veseljem Vas poziva na zimsko izdanje Sociološke škole s temom ovisnosti igara na sreću: ”Kocka je bačena: sociologija igara na sreću”. Ovogodišnja će se Zimska sociološka škola održati u trajanju tri dana od 7. do 9. ožujka na Hrvatskim studijima.


zsš

Igrate li povremeno neku od igara na sreću? Zamišljate li što biste učinili s vrećama novca koje biste osvojili? Putovanje na Bahame ili stan u Zagrebu? Vjerujete li čvrsto da će Vam se jednoga dana posrećiti i da znate pravu taktiku za dobitak? Nadati se sasvim je ljudski i poticajno, no što se dogodi kada igre na sreću pretvore se u igru vlastitog života – u ovisnost? Upravo će nam ovu problematiku bolje predstaviti najbolji stručnjaci kada je u pitanju ovisnost o igrama na sreću.
Vjerujemo kako ćete se uz naše goste predavače bolje upoznati s efektima okidačima i posljedicama ovisnosti igara na sreću te da ćemo tako zajedno znati stvoriti društveno prihvatljivu sliku ovog sociološkog fenomena. Stoga bacimo kocku zajedno i zaigrajmo ovoga puta igru Zimske sociološke škole!*

Facebook događaj

*Za informacije o prijavama pratite anomija.hr.