Anomijin gambit s Antonijom Blaće


Udruga studenata sociologije Anomija poziva Vas na novo izdanje Anomijina gambita.

U utorak, 15. prosinca s početkom u 17:30 sati dočekat ćemo voditeljicu i bivšu natjecateljicu popularnog, ali i kontroverznog showa Big Brother, Antoniju Blaće. Tako ćemo zajedno u dvorani Čakovec iz zanimljive perspektive čuti ono pozitivno, ali i negativno o Velikom bratu.

Gledali ili ne gledali Big Brother, napisi i informacije o ovom svjetski poznatnom showu salijeću nas sa svih strana. Sama koncepcija ovog natjecateljskog showa, izbor kandidata, uvjeti s kojima sIZA KAMEREu suočeni tijekom natjecanja, kao i njihovi postupci nailaze na diskusije i (ne)odobravanja. Mediji i televizijski ekrani prikazuju jedno, no nešto širu i detaljniju sliku možemo dobiti tek iz prve ruke. To će nam izravno izložiti Antonija Blaće. Što ju je potaknulo da i sama sudjeluje u prvoj sezoni Velikog brata? Kakvo joj je iskustvo donijelo? Prikazuju li kamere i Veliki brat doista sve ono što se događa u tom izoliranom krugu? Kako ona danas doživljava i objašnjava medijski sveprisutnu ovogodišnju sezonu? Kako je sudjelovati u nastanku ovog showa? Što zapravo privlači gledatelje da vjerno prate kandidate i događanja u kući Velikoga brata? Sve to moći ćete saznati izravno od naše poznate gošće koja sada prima u ruke Anomijin mikrofon.

Slobodno i Vi sami pripremite pitanja kako bismo, možda ne ekskluzivno, ali zasigurno sociološki sagledali ovu temu. Jer Anomijin gambit Vas gleda i veselo očekuje zajedno s Antonijom Blaće!

Facebook event