Uvjeti korištenja anomija.hr


Svako korištenje www.anomija.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima.

Promjena sadržaja

Udruga studenata sociologije „Anomija“ zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Točnost podataka

Udruga studenata sociologije „Anomija“ će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovorna za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju www.anomija.hr stranici koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Udruga studenata sociologije „Anomija“ neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.anomija.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Preuzimanje sadržaja

Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pisanog pristanka Udruge studenata sociologije „Anomija“.

Sadržaji trećih strana

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Udruga studenata sociologije „Anomija“ nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Udruga studenata sociologije „Anomija“ nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije.

Politika privatnosti

Udruga studenata sociologije „Anomija“ poštuje privatnost posjetitelja na naše online stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo brže i efikasnije organizirali određena događanja, okupljanja i slično. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Svaka promjena u politici privatnosti Udruge studenata sociologije „Anomija“ bit će objavljena na ovoj web stranici.