Rujana Jeger u Anomijinom gmabitu


Udruga studenata sociologije ”Anomija” poziva Vas na novo izdanje Anomijina gambita. Ove će srijede predavanje održati gospođa Rujana Jeger, spisateljica i mirotvorna aktivistica. Novo izlaganje bit će održano u dvorani Šibenik s početkom u 16 sati.

Naša će nova gošća i izlagačica govoriti o vlastitom iskustvu borbe s predrasudama na svakodnevnome nivou te zainteresiranima ispričati kako se s istima nosi kao angažirana intelektualka. Naime, gospođa Jeger je spisateljica, mirotvorna aktivistica i aktivistica za prava životinja. Cijelog života neumorno piše, a njen roman Darkroom i zbirka kolumni Posve osobno samo su neka od njenih važnijih izdanja. Isto je tako kolumnistica u našem izdanju Cosmoplitana, ali radi na nastanku i nekoliko drugih časopisa.

Tako će ova svestrana gošća pred okupljenima u dvorani predstaviti svoj životni put opisan kroz prizmu društvene angažiranosti, profesionalnoga rada te zalaganja za ono u što vjeruješ. Govorit će o svojim nastojanjima, uspjesima, kušnjama i daljnjim planovima.

Vjerujemo kako će ovo predavanje biti hvale vrijedno za sve neovisne, mlade ljude baš kao što je i sama gospođa Jeger. Stoga Vas očekujemo u dvorani Šibenik! Vaša Anomija!

 

Facebook događaj.