Poziv Udruge ZAMISLI


Udruga ZAMISLI sudjeluje u međunarodnom projektu „Mapping Professional Open Youth Work“ uz potporu programa Erasmus plus.


U sklopu projekta organiziraju fokus grupu s ciljem rasprave na temu očekivanja mladih prema radu s mladima. Ciljana skupina su mlade osobe između 15 i 20 godina, koji su već sudjelovali u nekim aktivnostima udruga/organizacija koje bave mladima te su motivirane podijelit svoja razmišljanja i iskustva. Broj sudionika fokus grupe je 10 osoba.
Fokus grupa će se održati u srijedu 18. veljače 2015. godine s početkom u 18:00 sati u prostorijama Udruge ZAMISLI, Av. Marina Držića 71A, Zagreb. Predviđeno trajanje fokus grupe je 2 sata.
Prostorije Udruge ZAMISLI nalaze se u prizemlju zgrade, sa suprotne strane glavnog ulaza za stanare.
Kroz projekt u fokus grupama će na istu temu razgovarati otprilike 90 mladih ljudi iz Austrije, Finske, Italije, Litve, Norveške, Malte, Nizozemske, Velike Britanije  i Hrvatske.
Ukoliko želiš dati doprinos u ovom međunarodnom istraživanju najavi svoj dolazak na email: icm-zg@zamisli.hr najkasnije do utorka (17.02.) do 12: 00 sati. Potrebno je napisati ime i prezime, godinu rođenja i aktivnosti u kojem ste sudjelovali kroz rad s mladima. Svi prijavljeni sudionici biti će obaviješteni najkasnije u utorak (17.02.) jesu li primljeni.